Sportschort

SportschortJe bedenkt de beste tactieken in de keuken en laat als coach je gasten aanvallen op je gerechten, als koken dan geen topsport is. Om dan een beetje sportief in de keuken te voorschijn te komen trek je toch echt wel dit Sportschort aan.

Met dit sportschort vlieg je van hot naar her in de keuken, regel je van alles te gelijk en in het resultaat een fijne maaltijd. Als een schort dat allemaal te weeg zou kunnen brengen dan hing deze al bij mij in de keuken!

Dit sportschort kost 38,95 en is onder andere te koop in de webshop van Best Things.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.