Les Menus d’Alain door Alain Caron

Les Menus d'Alain - Alain CaronWil je een keer helemaal uitpakken tijdens een etentje voor vrienden? Wil je dan echt restaurant waardige gerechten op tafel zetten? Neem dan de recepten door in het kookboek van Alain Carron ‘Les Menus D’Alain’. In dit kookboek vind je namelijk de restaurantrecepten voor thuis. De recepten in dit boek waren eigenlijk bedoeld voor professionele koks die het vakblad Horeca Journaal lezen, maar zijn nu ‘vertaald’ om het thuis ook te kunnen maken.

Les Menus D’Alain’ zijn opgebouwd, zoals de titel eigenlijk ook al aangeeft, in verschillende menu’s. Voor elk jaargetijde zijn er 4 menu’s bedacht elk weer bestaande uit 2 voor-, 2 hoofd- en 2 na-gerechten. De recepten in dit boek zijn niet bedoeld voor de beginnende kok, maar voor de kok met al wat meer kookervaring. Sommige van de gerechten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat.

Titel: Les Menus d’Alain
Auteur: Alain Caron
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2003
ISBN: 9789043905022

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.