Claudia Kookt voor Vrienden door Claudia Allemeersch

Claudia Kookt voor Vrienden - Claudia AllemeerschClaudia Allermeersch was de eerste winnaar van het populaire VTM programma “De beste hobbykok van Vlaanderen” en nu is haar eerste kookboek verschenen met haar geheimen om voor vrienden lekker en gezellig te koken.

In dit boek heeft Claudia 12 menu’s gemaakt, menu’s als je je gasten voor het eerst bij je thuis uitnodigt, met vrienden aan tafel en exclusieve diners, koken in stijl. De hoofdstukken beginnen met een inleiding, hebben handige tijdsschema’s en hebben veel tips over het tafel schikken, vrienden ontvangen en kooktechnieken. De recepten in dit boek zijn voor de gevorderde hobbykok die echt iets speciaals voor zijn of haar gasten op tafel wilt zetten. De recepten zijn voorzien van foto’s van het eindresultaat en soms voorzien van een handige tip of een anekdote van Claudia.

Claudia kookt voor vrienden heeft mooie, exclusieve recepten waarmee je tijdens een diner zeker kan uitpakken! Het heeft ook niet voor niets de ondertitel “sfeervol tafelen en gasten verwennen”.

Bekijk hieronder een video-recept van Claudia Allermeersch:

Titel: Claudia Kookt voor Vrienden
Auteur: Claudia Allemeersch
Uitgever: Linkeroever
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789057203725
Winkelprijs: 24,95

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.