Boodschappen Augustus 2011

Boodschappen Augustus 2011Boodschappen heeft deze keer een vis-special, dat betekent dus veel recepten met vis, maar ook andere tips en informatie over vis.

Naast alles over vis ook deze maand een menu om de zomerhitte te overleven (als dat er nog van komt deze zomer) met loempiaatjes met scherpe saus, salade met lychees en garnalen, gemarineerde rosbief met gebakken koriander rijst en kokos-ijs met banaankaramel. Verder krijg je de recepten voor lekkere salades, worden er zomerse recepten met fruit gemaakt en krijg je weer een aantal fijne budgetrecepten. De groeten komen deze maand uit Radio Kootwijk met een recept voor een zomers groensoepje, maakt student Maurice in kookkunst een glutenvrij rijstpannenkoek en maakt Shaquille van 8 jaar lekkere meloenijsjes.

Dit en meer lees je in de Boodschappen van augustus. Bekijk waar en wanneer je Boodschappen magazine kan afhalen bij een supermarkt bij je in de buurt.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.