Kneipp Thee

Kneipp TheeIn mijn zoektocht naar lekkere thee met een smaakje kwam ik deze twee Kneipp theetjes tegen bij de DA drogisterij, ze waren in de aanbieding voor een leuke prijs dus heb ik de thee gelijk meegenomen. Het was het in ieder geval waard, vooral de rooibos variant is erg lekker!

Kneipp Rooibos Rustgevend
Heeft een rustgevende werking, altijd fijn. Het heeft een mengeling van rooibos met gemberwortel, kardemom, kaneel en sinaasappelaroma. De thee is natuurzuiver.

Kneipp Groene Thee Antioxidant
Dit is een thee met ingredi├źnten die de gezondheid bevorderen, volgens de site van Kneipp. In ieder geval is het een lekkere thee. De thee is een mengeling van Chinese groente thee, anijs, kruizemuntblad, kaneel en zoethout. De thee is natuurzuiver.

Kneipp Thee zit in een verpakking van 15 theezakjes en is bij de meeste drogisterijen verkrijgbaar.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)