Allerhande 08/2011

Allerhande 8-2011Elk jaar is er wel weer een Italië nummer van Allerhande, en deze maand is het dus weer zover. Allerhande staat weer in het teken van ‘puur Italië’ met inspiratie voor authentiek Italiaans koken. Zo wordt er een Italiaans zomerdiner gemaakt en wordt er 10x wat anders met een klassiek Italiaans hoofdgerecht en 10x wat anders met pasta gedaan.

In de kookles leer je deze keer bolognesesaus, pesto en panna cotta maken, Italiaanser kan bijna niet. In koken tegen Jamie wordt deze keer peposo gemaakt, wie is er beter, Jamie of …? In de thuiskoks staan deze keer de ‘nonna’s’ centraal, en dat ga je proeven en in de kinderkeuken is het tijd voor een pizza party. Uiteraard hoort bij een Italiaanse maaltijd een Italiaanse wijn, in wie? wat? wijn! lees je alles wat je moet weten over Italiaanse wijnen.

Dit en meer, zoals het ingrediënt van de maand en de receptafette, lees je in de Allerhande. De Allerhande kan je gratis afhalen bij Albert Heijn.

(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.