Afvallen met Anne in 12 Weken

Afvallen met Anne in 12 WekenMisschien ken je de afslankcommunity valtaf.nl wel, misschien heb je zelfs een profiel. Valtaf.nl helpt je om af te vallen, je kan er forummen, je kan er een buddy vinden of worden en je kan dagboeken bijhouden over je gewicht en over wat je eet. Deze site heeft samen met haar afslankcoach Anne de Graaf dit dieetboek gemaakt waarmee je in 12 weken op verantwoorde manier kan afvallen.

Uiteraard begint het boek met een uitleg over dit dieet, een dieet wat verdeeld is over 84 dagen met als uitgangspunt een gezond voedingspatroon met een beperking aan calorie├źn en hoe valtaf.nl werkt met name het special care abonnement, een abonnement waarbij je vragen kan stellen aan voedingsdeskundigen. Vervolgens starten de dagmenu’s, afwisselend staan er bij de dagmenu’s recepten, tips en informatie over het afvallen, een afwisselend boek dus. De menu’s in dit boek zijn afwisselend en wat fijn is is dat er niet gerept wordt over bepaalde merkproducten die je bij voorkeur zou moeten gebruiken. Verder vertellen gebruikers van valtaf.nl hun ervaringen bij het afvallen.

Afvallen met Anne in 12 weken is een fijn boek met dagmenu’s waarvoor je eigenlijk niet apart hoeft te koken, als je de enige in het gezin bent die aan het afvallen is. De recepten in het boek zijn makkelijk te volgen, dus je hoeft geen keukenprinses te zijn om de gezonde gerechten op tafel te zetten.

Let op, dit boek is eerder verschenen als jijvaltaf.nl, Afvallen met Anne in 12 weken is een verbeterde versie hier op!

Titel: Afvallen met Anne in 12 Weken
Uitgever: Kosmos
In samenwerking met: Valtaf.nl
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789021550190
Winkelprijs: 19,50

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.