Coffee & Tasty in Assen

Coffee & Tasty - AssenTijdens de vakantie kwam ik in Assen deze winkel ” Coffee & Tasty” tegen. Een winkel met een ruim assortiment aan losse thee. Ik was erg benieuwd naar de smaakjes, want alleen maar Pickwick thee wordt je op een gegeven moment ook een beetje zat, je wilt ook wel eens een wat bijzondere smaak thee proberen. Ik kon hier mijn hart ophalen, wat een keuze aan thee hebben ze. Met 6 nieuwe smaakjes ben ik dan ook de deur uit gegaan.

Naast al die thee, met ook allerlei theebenodigdheden zoals theepotten en dergelijke is er ook een ruim assortiment koffie, kan je er bonbons en andere handgemaakte chocolade kopen en heeft Coffee & Tasty een schenkerij wat zich op de eerste verdieping van het pand bevind. Naast lunchen, thee en koffie drinken kan je er ook een high-tea doen. Helemaal leuk dus! Dat laatste moeten we als we weer in de buurt zijn eens zeker gaan doen.

Coffee & Tasty
Gedempte singel 19
9401 JN Assen
Tel: 0592-310308

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)