Liever Anders in Zuidlaren

Liever Anders - ZuidlarenAls je in de buurt van Zuidlaren bent dan is dit een winkeltje waar je echt even langs moet gaan. Het is een winkeltje wat zo in Flow Magazine had kunnen staan. Lekkere en leuke dingetjes, een echt meisjes-winkel.

Liever Anders is een winkel voor brood & banket van echte bakker Patrick Harms, een lunchroom en je kan er woonaccessoires, thee en allerlei dingen voor het bakken van cupcakes kopen. In de lunchroom hebben ze verschillende theetjes, koffie en chocolademelk waaruit je kan kiezen.

Zo heb ik daar gekozen voor de choconana, een chocolademelk met een vleugje banaan, echt lekker. Ook kon ik het niet weerstaan om een theekopje met ‘lekbakje voor het theezakje’ te kopen van het Deense merk House Doctor en ook de verse broodjes vonden bij ons gretig aftrek. Kortom het is goed voor mijn portemonnee dat ik niet dichterbij woon, maar als ik in de buurt ben ga ik er zeker weer langs!

Liever Anders
Stationsweg 35a
9471 GK Zuidlaren
Tel: 050-4091196

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Liever Anders in Zuidlaren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.