Jamie Magazine (NL) 02/2011

Jamie Magazine (NL) 02-2011Het duurde even, maar eindelijk lag ook het tweede nummer van de Nederlandse Jamie Magazine bij mij op de mat. Een nummer met maar liefst 103 hete zomer recepten. Laat het zonnetje dus maar schijnen!

In dit nummer lees je over de ‘groene revolutie’, de opmars van de moestuinen in ons land, krijg je recepten voor de beste vegetarische barbecue en verteld Steve Ells over zijn succesvolle keten ‘Chipotle, een restaurantformule met Mexicaanse gerechten op het menu. Leer verder zelf je eigen salsa’s te maken, verteld Jamie Oliver over zijn avontuur in Los Angeles met zijn hele gezin en meer over de tafel van 85, een restaurant zonder muren wat deze zomer door Nederland reist.

Ga aan de slag met het fruit van dit moment, zoals de mango, abrikozen en pruimen, wordt de culinaire scene van Miami bekeken en worden er in de ‘kookclub jr’ pakketjes gemaakt voor op de barbecue. Daarnaast maak je stap voor stap je eigen ricotta. Uiteraard ook in dit nummer recept-ideeën voor 9 weken lekker eten, het striprecept van Emma Tissier waarin lemon curd wordt gemaakt en Jamie’s history met een foto uit de oude doos.

Dit en meer lees je in het tweede Nederlandse nummer van Jamie Magazine!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Jamie Magazine (NL) 02/2011”

  1. Ik kreeg hem gisteren ook binnen. Heel leuk blad! Veel leuker dan ik had gedacht. Wat mij opviel is dat er zo weinig reclame in staat en dat bevalt mij prima. Delicious heeft er meer en vooral van Knorr en Maggi. Daar kan ik met mijn pet dan weer niet bij.

  2. Ik was al fan van Jamie maar dit tijdschrift is zeker een hele mooie aanvulling. Veel recepten en leuke achtergrondverhalen en ook nog eens leuk geprijsd!
    liefs,
    Wanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.