Koken & Genieten Augustus 2011

Koken & Genieten Augustus 2011De vakantie op tafel, dat zou pas fijn zijn! Koken & Genieten heeft in dit nummer in ieder geval recepten waarmee je de vakantie op tafel zet, zoals babi kecap en een Spaanse aardappelomelet.

Verder alles over de nieuwe paprikasoorten, wat goed is om te weten en een aantal recepten. Het menu van de maand is een carpaccio van komkommer en ei, gehaktbrood met romige paddenstoelensaus en griesmeelpudding met peer en chocolade, er worden snelle en makkelijke recepten met pasta gemaakt en krijg je recepten om je fit te eten zoals een walnotenbrood met abrikozenmoes. Daarnaast in deze Koken & Genieten recepten uit de Russische keuken.

Uiteraard ook in dit nummer weer de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’, ‘vetarm & smaakvol’ en ‘het kinderrecept’. Uiteraard wordt ook deze Koken & Genieten afgesloten met allerlei zoetigheden en deze keer zijn dat ‘verleidelijke gebakjes’.

www.kokengenieten.nl

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.