Rosti Mepal To Go

Rosti Mepal To GoVoor sommige is de vakantie al weer voorbij en wordt er dagelijks weer een broodtrommel gevuld met brood of een salade. Uiteraard wil je dit een beetje stijlvol meenemen en niet in een broodtrommeltje van je zoon of dochter of in een plastic zakje, zodat je brood geplet uit je tas komt. Rosti Mepal heeft de lijn “Rosti Mepal To Go” ontwikkeld. In deze lijn zitten producten voor een stijlvolle lunch.

In de Rosti Mepal To Go lijn vind je 4 formaten broodtrommels “Tab Lunchboxes”, in de maten flat, een platte broodtrommel voor 4 boterhammen en past in je laptoptas, een midi, een normaal formaat, voor 4 boterhammen, een large voor 8 boterhammen en een xtra large voor 8 boterhammen en fruit. Kortom voor zakelijk gebruik, voor de grote en kleine eter er is voldoende keus.

Daarnaast heeft de Rosti Mepal To Go ook een aantal bekers. Een ‘cup to go’ een beker met een inhoud van 400 ml, ‘duo fresh mix’, een beker met een bakje waarmee je je muesli apart houdt van je yoghurt, zodat de muesli nog knapperig is als het tijd is om te lunchen. De ‘Just Water’, is een drinkfles met een extra grote opening zodat je bijvoorbeeld ijsklontjes in je water kan doen. Daarnaast heeft het een polsbandje zodat je het snel uit je tas kan vissen, je hoeft alleen de deksel half open te draaien om wat te kunnen drinken. Dit principe is ook voor de twee thermocups die in de Rosti Mepal To Go lijn zitten. De ene thermocup houdt het drinken 45 minuten warm, de thermocup+ houdt het maar liefst 240 minuten warm. Dat is handig als je lang onderweg bent.

Op de foto zie je de ‘cup to go’ en de ‘tab lunchbox’ in lime kleur en de ‘just water’ en ‘tab lunchbox’ paars. Frisse en hippe kleuren! Wat fijn is aan de lunchbox is dat ze door de ‘tab’ sluiting hermetisch zijn afgesloten. Met een Rosti Mepal koelelement, wat op maat is gemaakt voor je Rosti Mepal broodtrommel kan je je lunch langer koel houden. Helemaal handig als je een salade mee wilt nemen en je geen koelkast op je werkplek tot je beschikking hebt. De ‘just water’ beker is handig voor onderweg, op de fiets of in de trein. Het is even wennen met het opendraaien van de deksel, maar in principe is het een heel simpel systeem. De ‘tab lunchbox’ large is voor mij een beetje groot, 8 boterhammen krijg ik niet opgegeten op een werkdag, maar om bijvoorbeeld zelfgemaakte en brownies in te bewaren is het een super handig ding.

De Rosti Mepal To Go is verkrijgbaar in de kleuren lime groen, turquoise blauw, paars, wit en grijs, die je natuurlijk ook weer kan combineren, een lime groene lunchbox met een turquoise ‘just water’ drinkfles, noem maar op!

Logo Rosti MepalMepal is sinds haar oprichting in 1950 producten gaan ontwikkelen voor de primaire levensbehoeften eten en drinken en denkt daarbij aan de functionaliteit en eigentijdse materialen, kleuren en vormen. Sinds 1993 is Mepal samengegaan met het Deense bedrijf Rosti wat ook in hetzelfde segment opereerde. Samen maken zij nu producten onder de naam Rosti Mepal.

Adviesverkoopprijs lunchbox tab vanaf 6,99, een bijbehorend koelelement kost 1,99.
Adviesverkoopprijs just water drinkfles 8,99
Adviesverkoopprijs drinkbeker 5,99
Adviesverkoopprijs duobeker 7,99

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Rosti Mepal To Go”

Reacties zijn gesloten.