Italiaans Vegetarisch door Loes Janssen Miraglia

Italiaans Vegetarisch - Loes Janssen MiragliaEens een keer geen vlees of vis eten, tig mensen eten een of meerdere dagen geen vlees of vis. Alleen vaak komt de vraag naar boven van hoe kan ik groenten gaan combineren tot een volwaardige maaltijd. De Italiaanse keuken leent zich hiervoor bij uitstek. In het boek Italiaans Vegetarisch van Loes Janssen Miraglia, die eerder al Sicilicious schreef, kan je genoeg inspiratie op doen.

Het boek is na de inleiding ingedeeld in ‘keukenfeiten’, wat is onmisbaar in de Italiaanse vegetarische keuken, ‘antipasti’, fijne hapjes vooraf, ‘primi’, de eerste gang met soep, pasta’s en risotto, ‘secondi e contorni’, tweede gang en bijgerechten, allerlei groente-recepten, ‘dolci’, nagerechten, het lekkerste zoets uit de Italiaans/ Siciliaanse keuken en ‘basisrecepten’ de bekende recepten zoals bechamelsaus, pesto en pizza’s.

Een groot aantal van de recepten hebben een foto van het eindresultaat. De producten die in ‘Italiaans Vegetarisch’ worden gebruikt zijn over het algemeen makkelijk verkrijgbaar. Handig zijn de tips die bij een aantal recepten wordt geschreven hoe je het ook nog op een andere manier kan maken.

Zoals de cover al zegt is Italiaans Vegetarisch authentiek, inspirerend, veelzijdig en culinair. Een leuk boek voor als je eens een dag zonder vlees of vis wilt eten, maar ook als je helemaal vegetarisch bent!

Titel: Italiaans Vegetarisch
Auteur: Loes Janssen Miraglia
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789061129301
Winkelprijs: 19,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.