Simply You Zomer 2011

Simply You Zomer 2011Dit gratis kookmagazine ‘Simply You’ van supermarktketen Carrefour kende ik nog niet, toen ik onlangs bij een SuperGB (onderdeel van Carrefour) was heb ik het magazine dan ook meegenomen.

Simply You is niet alleen een kookmagazine, zoals Allerhande, maar meer een lifestyle-magazine met naast het onderdeel ‘lekker eten’, ook ‘wonen & vrije tijd’, wellness’ en ‘mode & beauty’.

In dit zomer nummer recepten voor een barbecue naar ieders smaak, wordt er een kijkje genomen in de frigo van lezeres Audrey en in slim koken staat de zeebaars centraal. Verder tips om in alle rust aan je vakantie te beginnen, tips om meer tijd voor jezelf te maken en hoe krijg je een perfect perzikenhuidje.

Klik hier om het magazine online door te bladeren!

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.