Foodies Augustus 2011

Foodies Augustus 2011Lekker makkelijk koken met de 63 eenvoudige zomerrecepten in deze Foodies Magazine. Zo worden er zomerse tapas, barbecue gerechten en zomerse zoete gerechten gemaakt. Proef ook de zomer met de recepten uit de Franse Ardêche en maak de zomer warmer met de gerechten uit de Creoolse keuken.

In de kookschool leer je deze maand stap-voor-stap coq au vin, aardappelpannenkoekjes met appelmoes en cannelloni met chiligehakt en pompoen maken. De klassieker van deze maand is de parmigiana, een Italiaans gerecht met tomaat, mozzarella, aubergine en parmezaanse kaas. Foodies kok Wim heeft deze keer als smaakmaker gerookt spek in zijn keuken.

Naast de recepten uit de Ardêche, neemt Foodies ook een kijkje in de Ardêche, een streek boordevol boerenproducten. Verder loopt Foodies een dagje mee bij de frambozenkweker Raspberry Maxx, vertellen Richard en Marta van The Kitchen over hun passie, koken en workshops geven. Jef Schuur van hotel restaurant Culinaire Verwennerij bij Jef wat hij zelf eet.

Dit en meer lees je in dit augustus nummer van Foodies Magazine.

www.foodiesmagazine.nl

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.