Weight Watchers In Lijn met je Leven

Weight Watchers In Lijn met je LevenIedereen kent eigenlijk wel de Weight Watchers, hebben het zelf gevolgd of kennen mensen die het gedaan hebben. Alle ins en outs over de Weight Watchers vind je nu in het vuistdikke boek ‘In lijn met je leven’.

Het boek heeft drie delen, namelijk deel : kennis & inzichten. In dit deel krijg je een inleiding over de Weight Watchers, wat is het, hoe werkt het, wat zijn propoints en de vier pijlers van het Weight Watchers programma. Je krijgt meer te weten over gezonde voeding, je houding tegenover gezonde voeding, bewegen en diëten en dat je afslanken niet alleen doet. In deel II lees je de getuigenissen van vier vrouwen die het het Weight Watchers programma succesvol hebben gevolgd.

In deel III volgen de recepten, dit zijn er meer dan 300! Keus genoeg dus! De recepten zijn ingedeeld in ontbijt, lunch, hapjes en tapas, soepen en voorgerechten, hoofdgerechten, desserts & tussendoortjes en feestgerechten. De recepten zijn stapsgewijs geschreven, hebben de aanduiding hoeveel ProPoints het gerecht waard is en hebben ingrediënten die je eigenlijk overal kan kopen. Daarnaast vind je tussen de recepten door handige tips van de samenstelster Hilde Smeesters en van leden van Weight Watchers. Als afsluiter in deel III krijg je de feestgerechten dit zijn zes menu’s met een voor- hoofd- en na-gerecht, die helemaal passen in een Weight Watcher dieet maar bovenal erg lekker zijn.

Weight Watchers in lijn met je leven is een aanrader als je aan de lijn wilt gaan doen en duwtje in de rug nodig hebt, want het diëten draait niet alleen om gezond eten, maar ook om het bewegen en het niet allemaal alleen hoeven te doen. De recepten lijken in de verste verte niet op een dieetmaaltijd, maar zijn gewoon lekkere gerechten die ook nog eens gezond zijn ook. Wat wil je nog meer?

Bekijk hieronder een paar pagina’s uit het boek ‘Weight Watchers in lijn met je leven’:

Titel: Weight Watchers in lijn met je leven
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789020995527
Winkelprijs: 29,99

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.