Boodschappen Juli 2011

Boodschappen Juli 2011Zomer in Boodschappen van juli, die al weer eventjes bij de supermarkten ligt. Zo wordt er een relaxed zomers menu gemaakt met een salade van watermeloen, druiven en parmaham, gestapeld taartje van gerookte makreel, komkommer en radijs, gegrilde kalkoenfilet met gerookte zalm en veldsla en palet van verse kazen met bessencoulis. Daarnaast worden er recepten gemaakt voor ‘op de hete kolen’ en daarbij horen natuurlijk de lekkerste sausjes en worden er zomerse zoete verleidingen gemaakt om een zomerse dag goed af te sluiten.

Verder komen de groeten deze keer uit Groningen, maakt Floor van 7 in lekker vers iets met courgette en wordt er in kookkunst een zomerse erwtensoep gemaakt. Uiteraard zoals altijd ook de budgetrecepten, wijn & weten en mooi groen met groen-idee├źn voor binnen en buiten.

Boodschappen is een gratis magazine wat je bij verschillende supermarkten kan krijgen.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)