Libelle Lekker Juli 2011

Libelle Lekker Juli 2011Libelle Lekker staat deze maand in het teken van de zomer met allerlei recepten om een barbecue voor vrienden te organiseren, zomerkoken met maximaal 3 ingredi├źnten, recepten voor zomerse vis en de ronde van Frankrijk, maar dan culinair.

Verder 10 vegetarische recepten van bekende chefs zoals Claudio dell’Anno, Jeroen Meus, Piet Huysentruyt en Claudia Allermeersch, Stephane Buyens vertelt over zijn 7 kookzondes en Carla en Nina maken lasagne in rubriek ‘mum’s way my way’. Libelle Lekker gaat op bezoek bij Peter Bauwens van de Nieuwe Tuin, heeft de lekkerste culi-adressen van Knokke tot Oostende op een rij en heeft alles over de avocado op een rij in de rubriek ‘mag het iets meer zijn’.

Uiteraard ook in dit nummer smakelijke nieuwtjes en spullen in ‘Apero’, de column van Nathalie le Blanc ‘Ratatouille’ en 28 recepten voor een gezond en evenwichtig maandmenu.

Libelle Lekker! is een Vlaams culinair magazine wat maandelijks verschijnt. Het magazine verschijnt in een pakket met de Vlaamse Libelle en is ook los verkrijgbaar voor 3,50.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)