Dagelijkse Kost door Jeroen Meus

Dagelijkse Kost - Jeroen MeusMisschien ken je het programma wel ‘Dagelijkse Kost‘ wat op werkdagen te zien is op de Vlaamse zender Eén. Van dit programma is nu een boek verschenen, wat mooi past naast de site met enorm veel videorecepten. In dit eerste boek van Dagelijkse Kost zijn de lekkerste recepten voor Jan en alleman verzameld, met recepten die voornamelijk makkelijk te bereiden zijn en bovenal smaakvol zijn.

Dagelijkse Kost is niet echt ingedeeld in hoofdstukken, allerlei recepten staan door elkaar, dan weer soep, dan vlees, vis en noem maar op. Naast de recepten staat altijd wel in welke categorie het recept valt: basisrecepten, soep, salade, vis, vegetarisch, pasta, vlees, gewoon speciaal en zoet. De recepten zijn in stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat en de bereidingstijd. Bij een groot aantal recepten vind je een inleiding over het recept zelf.

Mocht je Dagelijkse Kost niet gezien hebben, dan is dit boek zeker een aanrader, de snelle keuken thuis, maar dan net wat meer speciaal. Van Vlaamse klassieker tot een snelle pastaschotel, je vindt het in dit kookboek.

Bekijk hieronder een promo van Dagelijkse Kost met Jeroen Meus op Eén:

Titel: Dagelijkse kost
Auteur: Jeroen Meus
Uitgever: Van Halewijck
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789461310422
Winkelprijs: 19,95

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.