Cake Pops door Angie Dudley

Cake Pops - Angie DudleyJe ziet ze steeds vaker, de cake pops, alleen hoe je ze moet maken, ik had er werkelijk geen idee van. Nu wel, want over hoe en wat van het cake pops maken heeft Angie Dudley, ook bekend van het blog Bakkerella een boek geschreven ‘Cake Pops’.

Cake Pops begint uiteraard eerst met de basisrecepten, hoe maak je de cakebolletjes, je krijgt hiervoor een aantal basisrecepten. Daarna lees je meer over de technieken, want welke smaakcombinaties kan je maken, wat heb je eigenlijk allemaal nodig om te decoreren en de basistechnieken van candy melts. Daarna krijg je de recepten om zelf cake pops te maken, zoals bijvoorbeeld pastelkonijntjes, clowntjes en wilde dieren. De recepten zijn duidelijk beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Uiteraard heb je voor cake pops een basis nodig, wil je niet je eigen cake recept gebruiken dan kan je één van de recepten uit Cake Pops gebruiken en kan je je eigen glazuur maken met de glazuurrecepten uit dit boek. Ook om de Cake Pops leuk te presenteren en te bewaren heeft Angie van Bakkerella genoeg tips die ze met je deelt in dit boek.

Het boek Cake Pops heeft een harde kaft en een ringband, wat je boek handig open houdt bij de juiste pagina. Slim is het fotoregister van alle cake pops in dit boek, in één oog op slag vind je de cake pops die je misschien wil gaan maken. verder geeft de schrijfster veel tips in het boek zodat het niet kan mislukken. Achterin het boek staan overigens nog adressen in Nederland, waar je je ingrediënten kan halen, want bijvoorbeeld candy melts zijn niet overal te koop.

Cake Pops is een bijzonder leuk boek, waaruit je leuke ideeën kan halen voor een originele traktatie op school voor de kinderen of op je werk, tijdens een visite en noem maar op.

Bekijk hieronder een video waarin Angie meer verteld over haar boek en de cake pops laat zien:

Titel: Cake Pops
Auteur: Angie Dudley
Uitgever: Becht
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789023013198
Winkelprijs: 17,50

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)