La Cucina Italiana Juli 2011

La Cucina Italiana Juli 2011Dit nummer van La Cucina Italiana ligt al weer even in de winkel met deze keer maar liefst 69 zonnige recepten.

In de kookschool staan deze keer de vissauzen centraal, maak je met de geïllustreerde recepten in een handomdraai ‘zeebaars met sint-jakobsschelpen’ en ‘slakkenhuis van rundvlees’. In de rubriek “focus op” koud vlees, voor warme dagen als hapje of diner en kruidig ijs, ijs met een snufje kruidenpoeder of fijngehakte verse kruiden, in de rubriek “lekker gezond” een gezond menu met ei en in de wereldkeuken wordt deze keer rodelinzenballetjes uit Turkije gemaakt. In ‘tip van de chef’ krijg je de handigste tips om soffrito te maken en leer je in ‘ingrediënt van de maand’ alles over kersen.

Verder de schatten uit de Tyrreense Zee, alle fijne dingen uit het noordwesten van Sicilië, gaat La Cucina Italiana langs bij ‘Gastronomia Italiana‘ in Heesch en krijg je een voorproefje uit het boek ‘Lente in Sicilië’ van Manuela Darling-Gansser.

In dit nummer van La Cucina Italiana vind je net als altijd de recepten uit de praktische keuken, lekker snel, licht en voordelig en recepten voor voorgerechten, de eerste gang, vis & schaaldier, groente, tweede gang en desserts & taarten.


www.cucinait.nl

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.