Losse Thee in Weckpotjes

Losse Thee in WeckpotjesTijdens mijn weekje weg heb ik naast een lekkere high tea, allemaal leuke winkeltjes gevonden waar ze de meest lekkere thee verkochten. Zo heb ik bij Coffee & Tasty in Assen en bij De Theefabriek in Houwerzijl allerlei losse thee gekocht in allerlei varianten. In het vestingdorp Bourtange zag ik bij De Commanderie, een winkeltje waar ze naast Oud-Hollandssnoep ook allerlei andere hebbedingetjes verkopen en ook thee. Deze losse thee zat allemaal in kleine weckpotjes. Dat wilde ik ook voor mijn andere theetjes. Bij de Blokker hadden ze kleine weckpotjes met een inhoud van 0,5 liter. Dus ben ik aan de slag gegaan!

Benodigdheden: weckpotjes van 0,5 liter, losse thee, plakband, schaar,

Hoe maak je het? Doe de thee in het weckpotje (soms past het er net niet in, maar vaak wel, restant van de thee deed ik in een ander zakje met een etiket er op). Knip uit het zakje waar de thee in zat de labels en plak dit met plakband op de weckpotjes. Het staat erg leuk en sowieso glas geeft geen geur af aan de thee, dus de smaak blijft wel behouden. Houd er wel rekening mee dat je de thee donker en koel hoort te bewaren.

(145 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Losse Thee in Weckpotjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.