Vers Uit De Tuin door Sarah Raven

Vers Uit De Tuin - Sarah RavenEen eigen moestuin heb ik niet, ik heb namelijk een veel te klein tuintje wat ook nog eens op het noorden ligt, niet echt een ideale plek voor een tuin dus. Maar toch is het erg leuk om te lezen wat je met de oogst uit de verschillende seizoenen kan dan. Sarah Raven heeft maar liefst ruim 450 recepten verzameld in het boek ‘Vers uit de Tuin, koken met de oogst van de seizoenen’.

Vers uit de tuin is ingedeeld per twee maanden, en in die maanden worden er recepten gemaakt met de ingrediënten die juist in dat seizoen geoogst worden, zoals bloemkool in maart/april, paddenstoelen in september/oktober en spruitjes in november/december. Uiteraard schrijft Sarah Raven haar inleiding over de moestuin en steekproducten van het seizoen. Tussen de recepten vind je veel informatie over de ingrediënten. Van een aantal recepten vind je in ‘Vers uit de tuin’ een foto van het eindresultaat. Doordat er veel recepten in het boek staan, staan er meerdere recepten op een pagina. Fijn in dit boek zijn de twee leeslinten in het boek en vrolijk wordt ik van de kleurrijke cover van dit boek.

Sarah Raven is in Engeland een autoriteit op het gebied van de moestuin. Ze geeft lessen in koken, tuinieren en bloemschikken op haar boerderij in East-Sussex en is zij presentatrice bij het BBC-programma Gardeners World.

Titel: Vers uit de tuin
Auteur: Sarah Raven
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789058978936
Winkelprijs: 29,95

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)