Harney & Sons Thee

Harney & Sons TheeIn de goodiebag die ik bij de lancering van Jamie Magazine zat een proefpakketje met thee van Harney & Sons. Dit merk kende ik nog niet dus ik stond te popelen om het uit te proberen. In het pakketje zaten 3 smaken de ‘Paris tea’, ‘hot cinnamon spice’ en de ‘organic Bangkok’.

Paris Tea
Dit is een fruitige zwarte thee met vanille en karamel smaak en een vleugje bergamot.

Hot Cinnamon Spice
Dit is volgens Harney & Sons de populairste smaakjesthee in hun assortiment. Het is een zwarte thee met 3 soorten kaneel, sinaasappelschil en zoete kruidnagel.

Organic Bangkok
Dit is een groene thee met citroengras, vanille, kokos en gember.

De Organic Bangkok was mijn favoriet, de hot cinnamon spice vond ik eigenlijk helemaal niets. Maar goed smaken verschillen. De Paris tea was wel een goede tweede. De thees van Harney & Sons geven je een exclusief gevoel, niet een 10 in een dozijn theesoort. De thee van Harney & Sons koop je in de Harney webshop. Een doosje thee met 20 zakjes kost 12,90, dat mag dus best wel exclusief genoemd worden.

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

5 gedachten over “Harney & Sons Thee”

  1. Inderdaad ik vind de groene thee Organic Bangkok, witte thee White Peach en groene thee Japanese Sencha van Harney & Sons ook super lekker! Je ziet gewoon echte theebladeren in de piramide vormige theezakjes. Dat heb ik maar even met andere theesoorten vergeleken en het verschil is enorm. Probeer het zelf maar zou ik zeggen.

    Ik heb het via hun webshop besteld en volgens mij hebben ze ook een normale website

    Enjoy!

  2. Harney & Sons Fine Teas ben ik afgelopen week tegengekomen op de jaarbeurs ‘Beleef koffie Beleef thee’. Ik heb wat thee meegekregen om het uit te proberen. Mooie stand met heerlijke thee. De groen thee (Canton Green) en zwarte thee (Earl Grey Imperial) ruiken heerlijk fris. Of ik het lekker vind? Vraag het aan mijn smaakpapillen.

  3. Ik heb net gezocht op ‘beste thee van nederland’ en ik kwam uit op de website van harney and sons. Ik heb eerder hun thee geproefd (ik weet niet meer welke) maar de merk is mij wel bijgebleven. Ik wil hun groene thee uitproberen. Wat raad jullie mij aan?

    Dank jullie wel

  4. Hot cinnamon spice is niet mijn thee geworden. Maar paris en earl grey vind ik heerlijk. Harney and sons doet het goed om zo een kwaliteit in zakjes te verpakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.