Koken & Genieten Juli 2011

Koken & Genieten Juli 2011Deze maand staat ook weer helemaal zomers met als thema steaks & salades, er worden dus verschillende salades gemaakt met de combinatie steak en salade. Ook echt zomers zijn de recepten voor de zelfgemaakte jam, kan je je vrienden verrassen met een romantisch zomerfeest met heerlijke gerechtjes en krijg je recepten vol verse bosvruchten.

Het menu van de maand bestaat deze keer uit gevulde champignons met een mengsel van ham en peterselie, kip uit de oven met gebakken aardappels en een romig bramendesserts. Het ingrediënt van de maand is majoraan & oregano, wat is het en waar kan je het perfect bij gebruiken en krijg je recepten uit de keuken van Istrië een schiereiland wat het beste uit de Kroatische, Sloveense en Italiaanse keuken combineert.

Uiteraard ook in dit nummer de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’, ‘vet en smaakvol’, ‘klaar in 30 minuten’ en ‘het kinderrecept’. Als afsluiter in deze Koken & Genieten krijg je de lekkerste recepten voor snelle zomertaarten.

www.kokengenieten.nl

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.