Foodies Juli 2011

Foodies Juli 2011Zomers genieten doe je deze maand weer met de seizoensrecepten uit de Foodies van deze maand. Zo wordt er gekookt met de seizoensgroenten, worden er zomerse gerechten gemaakt met tomaten, zoete gerechten met kersen en worden er 10 snelle gerechten gemaakt.

Verder loopt Foodies een dagje mee bij vegetarisch restaurant Betty’s, vertelt Albert Kooij wat hij thuis eet en laat tuinder Joris Kollewijn van biologisch tuindersbedrijf De Lepelaar wat zijn passie is. In de kookschool deze maand maar liefst 4 stap-voor-stap recepten en leer je ingemaakte augurken, saté ayam en saté daging, broodpudding met kersen en charlotte met frambozen maken. Foodieskok Willem gaat in zijn keuken aan de slag met de smaakmaker van de maand ‘peterselie’ en de klassieker is de huzarensalade.

Als toetje krijg je 3 recepten voor taartjes die je zonder oven kan maken, als dat niet handig is voor deze zomer! Dit en meer lees je in dit fijne zomerse nummer van Foodies!

www.foodiesmagazine.nl

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.