Allerhande 07/2011

Allerhande 7-2011Nog voor dat de Allerhande in de winkels lag heb ik de Allerhande al mogen in kijken en wat een fijn nummer is het weer deze maand. Een super dik nummer met de top 100 lekkerste recepten van 2011 met als onbetwiste nummer 1 de biefstuk tagliatalla. Deze recepten zijn trouwens gekozen door 20 culinaire experts zoals onder andere Alain Caron, Onno Kleyn, Ron Blaauw, Lonny Gerungan en Marcus Polman. Kortom recepten die je deze zomer niet mag missen.

Verder wordt het buitengewoon genieten met snelle en makkelijke uitpakgerechten, worden er ijsjes gemaakt van vers fruit en wordt er gekookt met garnalen en steenfruit. 3 wijn experts, kiezen elk hun ultieme zomerwijn, leer je in, alweer de vierde, kookles hoe je de biefstuk perfect gebakken krijgt en in proef het seizoen is het komkommertijd, de teler vertelt en een aantal fijne recepten met komkommers in de hoofdrol.

In de thuiskoks deze keer 3 bekende Nederlanders, Alain Caron, Astrid Joosten en Pascal Jalhaij, zij maken elk hun favoriete zomergerecht. Daarnaast 5x anders ‘pasta perfecto’, ‘5x anders ‘super salades’, ’10x anders ‘hippe kip’, ‘5x anders ‘broodje zon’, 10x anders ‘sunshine snacks’, ’10x anders ‘nieuwe combi’s’ en ‘5x anders ‘summer classics’.

Een echt zomerse Allerhande dus, en ook nog eens super dik met genoeg recepten voor een snelle, lekkere maaltijd tijdens de vakantiedagen. Allerhande is gratis af te halen vanaf 27 juni bij de Albert Heijn.

ah.nl/allerhande

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Allerhande 07/2011”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.