Maak je eigen Kookboek bij Photobox

photobox logoIk kende eigenlijk al wel de mogelijkheid om zelf fotoboeken te maken van je vakantiefoto’s, maar een eigen kookboek maken via een fotoservice kende ik eigenlijk niet, of eigenlijk daar had ik mij niet in verdiept, en dat terwijl ik in een ver verleden in een fotolab heb gewerkt, tot ik een bericht kreeg van Photobox of ik die service wilde proberen. Wauw, een eigen kookboek maken, dat is een uitdaging!

Brutsellog Kookt! kookboekBij Photobox bieden ze naast de fotoservice, waarbij je via internet je foto’s kan uploaden en laten afdrukken op een goede kwaliteit papier, het maken van je eigen fotoboek aan. De fotoboeken zijn er in verschillende formaten, soorten papier (normaal of mat) en er zijn verschillende thema’s. Zo kan je bij het kookboek twee verschillende thema’s vinden, het familie kookboek en het moderne kookboek. Het enige wat je hoeft te doen is je lekkerste recepten uit te zoeken en de mooiste foto’s er van en met de online editor er zo je eigen gepersonaliseerde kookboek er van te maken. Kortom leuk om te doen!

Naast de boeken kan je ook kiezen om je eigen foto’s te printen als wanddecoratie, fotokalender , fotoagenda, fotokaarten, fotoschrift , foto mok en foto kleding. Kortom mogelijkheden genoeg met je mooiste foto’s!

In een ander artikel ga ik uiteraard meer vertellen over mijn allereerste en enige kookboek Brutsellog Kookt!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)