Boodschappen Juni 2011

Boodschappen juni 2011Deze maand wat later dan anders, maar hij ligt al wel eventjes in de winkel, het magazine ‘Boodschappen‘ met deze keer kookinspiratie van nieuwe Nederlanders, want Nederlands koken is niet meer zoals vorige eeuw aardappelen, groenten en vlees maar meer koken met exotische ingrediënten. Boodschappen zette in dit nummer de recepten uit Turkije, Marokko, Suriname, Bosnië, Servië, Azië en Brazilië op een rij.

Nog zo’n oer-Hollands iets wat vaak op tafel staat is de gehaktbal, maar gehakt is zoveel veelzijdiger dan alleen maar een gehaktbal, en dat zie je in deze Boodschappen. Verder worden er gerechtjes gemaakt met de Hollandse nieuwe, oftewel haring, worden er gerechtjes gemaakt met zomerse zuivel, is het menu een ‘Neerlands’ trots menu en wordt er zelf brood gebakken.

Uiteraard ook weer de vaste rubrieken in deze boodschappen en nog veel meer! Klik hier om te zien in welke supermarkt bij jouw in de buurt je het magazine Boodschappen gratis kan afhalen!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)