Sushi Pakket

Sushi PakketVorige week heb ik op de barbecue van mijn werk cocktails geshaket samen met mijn collega. Foto’s en recepten daarvan heb je misschien al gezien op Brutsellog.nl. De organisatoren en de helpers van het barbecuefeestje kregen allemaal een leuke tas mee naar huis met allerlei producten om sushi mee te maken. Daar word je dus nog eens extra vrolijk van.

In het pakket zat een zak sushi-rijst, zeewierbladen, wasabi pasta, sojasaus, een sushi matje, sushi schaaltjes, eetstokjes, een sushi kookboekje, Thai fortune cookies, Japanse rijstmix. Kortom binnenkort staat er sushi op het menu. Ik heb het zelf nog nooit gemaakt, dus ben benieuwd of het mij gaat lukken. Maar met de aanwijzingen uit het kookboekje moet het vast gaan lukken!

Eigenlijk een mini-kerstpakket midden in de zomer.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Sushi Pakket

    1. In het boekje lijkt het zo makkelijk. Heb het zelf een keer gemaakt tijdens een kookcursus en volgens mij is het belangrijkste dat je een goede plakkerige rijst hebt en een scherp mes. Dan gaat het wel lukken 😀

Reacties zijn gesloten.