La Cucina Italiana Juni 2011

La Cucina Italiana Juni 2011La Cucina Italiana zet in dit nummer de zomer op tafel. Zo wordt er gekookt ‘en papillot’, de stoomkamer voor lichte gerechten. Is de focus op de abrikoos en worden er vijf klassieke desserts gemaakt en leer je alles over bosvruchten.

In het beeldrecept worden deze keer ‘linguine in zuppa di mare’ en Bretonse crêpes met kersen gemaakt. De kookschool gaat dieper in op de vegetarische sauzen. In tips van de chef leer je alles over hoe je een mes kiest. In de wereldkeuken worden Israëlische gevulde flensjes ‘blintzes’ gemaakt.

Leuk is de exclusieve voorpublicatie van het nieuwe kookboek van Antonio Carluccio & Gennaro Contaldo ‘twee gulzige Italianen’. Daarnaast gaat de reis naar Palermo en wordt in Groningen het Italiaanse delicatessenwinkeltje Ariola bezocht.

Uiteraard ook in dit nummer een snel, licht en voordelig menu uit de praktische keuken en recepten voor voorgerechten, eerste gang, vis & schaaldieren, groente, tweede gang en desserts & taarten.

www.cucinait.nl

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.