Happinez Puur Koken

Happinez Puur KokenMisschien ken je het mindstyle magazine Happinez wel. Dit magazine heeft nu een kookboek uitgebracht ‘Happinez Puur Koken’ met recepten en informatie over gezond en lekker eten. De beste recepten uit zeven jaar Happinez magazine zijn in dit kookboek verzameld.

Het boek is ingedeeld in ‘drankjes’, ‘salades’, ‘groenten’, ‘kruiden’, ‘kiemen’, ‘rawfood’, ‘peulen’, ‘granen’, ‘vis’, ‘zuivel’ en ‘toetjes’. Daarnaast zijn er informatiepagina’s over onder andere de biologische teelt, goede vis en eten op kleur. De recepten in Happinez Puur Koken zijn bijna allemaal voorzien van een foto van het eindresultaat. Fijn is het leeslint in het boek zodat je je favoriete recept snel bij de hand hebt.

Happinez Puur Koken is een mooi kookboek om jezelf mee te verwennen, of om cadeau te doen. Het biedt fijne inspirerende recepten die ook nog eens verantwoord zijn. Daarnaast is de fotografie in Happinez Puur Koken gewoon weg om van te smullen.

Titel: Happinez Puur Koken
Uitgever: Happinez ism Arbeiderspers
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789029575393
Winkelprijs: 19,95

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.