Allerhande 06/2011

Allerhande 06-2011Het is weer barbecue tijd volgens de Allerhande, daarom een heel nummer vol barbecue recepten voor iedereen. Organiseer bijvoorbeeld een bbq-feest met voor iedereen wat wils, doe eens rundvlees op de barbecue en bereid vis op 5 verschillende manieren op de grill.

Verder wordt er weer gekookt tegen Jamie Oliver, deze keer wordt er aubergine parmigiana gemaakt, in de kookles leer je gazpacho maken en in het trenddossier de hamburgers anno 2011. Proef ook het seizoen van de aardbeien, de thuiskoks maken smaakmakende sauzen en 10x anders met stokbrood.

Extra in deze Allerhande de Allerkids special met allerlei producten voor de verzorging van je kind van babyharen tot de puberhuid.

Dit en meer lees je in deze zomerse Allerhande. Allerhande is, zoals altijd, gratis af te halen bij de Albert Heijn.

(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.