Koken & Genieten Juni 2011

Koken & Genieten Juni 2011Snelle seizoensgerechten, klaar in 30 minuten staan er deze keer in Koken & Genieten. Zo wordt er een Mexicaanse ovenschotel met tortillakorst, een gegratineerde ciabatta met kalkoen en tortellini met erwten en ui gemaakt.

Verder kom je alles te weten over pruimen, hoe ga je er mee om, wat is goed om te weten en een aantal recepten. Het menu van de maand is een tomatensalade met balsamico, lasagne met rode wijnragout en limoensorbetijs met munt. Omdat de zomer weer voor de deur staat in dit nummer fijne recepten om te grillen. Daarnaast ook lekkers uit de Zuid-Afrikaanse keuken en recepten voor heerlijke kwarktaarten.

Uiteraard ook in dit nummer de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vetarm & smaakvol’.

Bekijk alvast een Voorproefje van het juni-nummer van Koken & Genieten!

www.kokengenieten.nl

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)