Foodies Juni 2011

Foodies Juni 2011Naar buiten! Het zonnetje schijnt en met de 69 zonnige recepten wordt het nog fijner om lekker buiten te eten. Zo kan je straks genieten van zomerse barbecuegerechten, fijne vega-recepten en is het tijd voor frisse salades.

Daarnaast is de klassieker van de maand (uiteraard) asperges op klassieke wijze met boter, ham en een eitje. Er worden gerechtjes gemaakt van karnemelk, staan er weer 6 zoete gerechtjes op het menu en 10 snelle gerechten voor als je even geen tijd hebt om te koken.

Tom Kellerhuis, journalist die zich liet omscholen tot kok, kookt Zuid-Afrikaanse gerechten met Nederlandse invloeden, culinair schrijver Onno Kleyn verteld over zijn passie en Gerrit Greveling van Chalet Royal verteld wat hij thuis eet in ‘wat eet de kok’. Jeroen Vesters verteld in zijn column over zijn liefde voor de volkskeuken, foodieskok Willem heeft deze maand als smaakmaker wijn in zijn keuken en in vers alle bonen die je nu vers op de markt en bij de groenteboer kan halen.

Kortom in dit nummer staan weer veel leuke, lekkere en interessante dingen!

www.foodiesmagazine.nl

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)