Oosters Vegetarisch door Jolande Burg

Oosters Vegetarisch - Jolande BurgNam Jolande Burg je in haar eerste boek ‘De zon op je bord’ mee naar de Franse keuken en in haar tweede boek ‘La vita è bella’ naar de Italiaanse keuken, nu neemt ze je mee naar de Oosterse keuken in haar nieuwste boek ‘Oosters vegetarisch. In ‘Oosters vegetarisch’ vind je inspirerende en uiteraard vegetarische recepten uit Thailand, India, China, Korea, Japan, Indonesië en Vietnam. Allen bijzondere keukens met gebruik van fijne kruiden die vlees eigenlijk overbodig maken.

Oosters vegetarisch start met een inleiding, voorwoord van Jolande Burg zelf. Daarna lees je wat je drinkt bij een Aziatische maaltijd, krijg je een lijst met veelgebruikte oosterse producten en een aantal basisrecepten. De recepten die daarop volgen zijn ingedeeld per land, elk land heeft natuurlijk haar eigen specifieke recepten. De recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat, welke is gemaakt door Erik Spaans. De recepten zijn duidelijk beschreven in een misschien ietwat klein lettertype. Sommige recepten hebben lange ingrediëntenlijstjes doordat er veel kruiden gebruikt worden, maar dat hoort dan ook wel bij de oosterse keuken.

Met de recepten uit ‘Oosters vegetarisch’ maak je van je vleesloze dag zo een oosterse maaltijd-dag, deze keuken is bij uitstek geschikt voor de vegetarische keuken en met dit kookboek krijg je voldoende inspiratie aangeboden! Een musthave voor elke vegetariër en iedereen die eens een dagje geen vlees of vis op het menu wil hebben.

Titel: Oosters Vegetarisch
Auteur: Jolande Burg
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789061128304
Winkelprijs: 24,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.