Theepakket van Theegenot.nl

Theepakket van Theegenot.nl
Thee, gek ben ik er op, in mijn eigen Jamie Oliver ‘Cheeky Mug’, ’s avonds lekker relaxt op de bank. Op het werk met een theekan vol warm water en een doosje vol smaakjes. Heerlijk! Normaal gesproken heb ik de thee in die eenkopszakjes maar nu heb ik een pakket van de webshop Theegenot.nl, die ik onlangs won via twitter, 7 verschillende smaken losse thee. Dat wordt dus uitproberen, de hoeveelheid in het thee-ei, de warmte van het water en het genieten ervan! Onderstaande theeën ga ik binnenkort uitproberen!

Chinese Gunpowder
Dit is een groene thee waarvan de blaadjes opgerold zijn tot kleine balletjes. Hierdoor lijkt het op buskruit. Door het hete water springen de balletjes open. Deze thee maak je met water van 70 tot 80 graden en laat je 2 tot 3 minuten trekken.

Exotisch Paradijs
Dit is een witte thee met kokosnootstukjes, braamblaadjes, rozenblaadjes, granaatappelbloesem, korenbloemblaadjes, goudsbloemblaadjes en zonnebloemblaadjes. Deze thee ruikt echt heel exotisch, dus doet zijn naam eer aan. Deze thee maak je met water van 70 tot 80 graden en laat je 2 tot 3 minuten trekken.

Groene Maté
Dit is een thee die veel cafeïne bevat, nog wel minder dan koffie maar wel met een bittere smaak. Deze thee maak je met water van 100 graden en laat je 8 tot 10 minuten trekken.

Theegenot Merlin’s Elixer (Bio)
Dit is een zoete vruchtenthee die biologisch geteeld is. In deze elixer zitten appelstukjes, druiven, rozenbottelschillen, citroenmirte en goudsbloemblaadjes. Deze thee maak je met water van 100 graden en laat je 8 tot 10 minuten trekken.

Theegenot Oolong Jasmijn
Dit is de klassieke oolong jasmijn thee. Deze thee maak je met water van 80 tot 90 graden en laat je 2 tot 4 minuten trekken.

Pu Erh
Dit is zwarte thee die enkele weken wordt gefermenteerd waardoor het een bijzondere smaak krijgt, deze thee kan je gebruiken als hulpmiddel bij het afvallen. Deze thee maak je met water van 100 graden en laat je 2 tot 4 minuten trekken.

Rooibos (Bio)
Dit is de welbekende rooibosthee op biologische wijze geteeld. Deze thee maak je met water van 100 graden en laat je 6 tot 8 minuten trekken.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Theepakket van Theegenot.nl

Reacties zijn gesloten.