Boodschappen Mei 2011

Boodschappen Mei 2011Ook in de nieuwe Boodschappen wordt er gekookt met asperges, worden er gerechtjes gemaakt om lekker mee naar buiten te nemen en wordt er een groen lentemenu gemaakt met een groene salade met appel-balsamico dressing, doperwtenmousse met makreel en munt, kalfsoester met groene-bonensalade en rozemarijnsorbet met kiwi.

De groeten komen deze keer uit Espe, de familie Jonkman verteld en deelt hun gegratineerde koolschotel met de lezers. In food for thought maakt studente Felicia een honing-theemousse, in lekker vers maakt Malon aspergesigaren met groene asperges en fijn zijn de lekkere lentesoepjes.

Dit en meer lees je in dit lentenummer van Boodschappen. Kijk hier waar en wanneer je de Boodschappen gratis kan afhalen!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.