Neem 5 Ingrediënten door James Tanner

Neem 5 Ingrediënten - James TannerJames Tanner ken je misschien wel van het BBC programma Ready Steady Cook, waarin 2 chefs met elk een kandidaat binnen een bepaalde tijd met een paar ingrediënten een tweetal gerechten op tafel moet toveren. Deze James Tanner heeft nu een kookboek geschreven ‘Neem 5 Ingrediënten’. Met dit kookboek kan je snel, simpel en smakelijk koken en wie wil dat nu niet?

‘Neem 5 Ingrediënten’ is ingedeeld in ‘klein beginnen’, recepten die geschikt zijn voor een lichte lunch, brunch, als tussendoor of voorgerecht, ‘hoofdzaken’, recepten voor een snelle avondhap, langzaam gaar stovende schotels en gerechten en gerechten voor chique dinertjes, ‘lekker vegetarisch’, snelle groentegerechten boordevol smaak, ‘nog wat lekkers na’, James Tanner zijn favoriete recepten voor nagerechten en ‘brood & sausjes’.

Een groot aantal van de recepten in ‘Neem 5 Ingrediënten’ zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. De foto’s zijn gemaakt door Anders Schønnemann. Soms staan er trouwens meer ingrediënten bij een recept, dat komt omdat zout, peper en olie als een gewoon basisingrediënt wordt gezien, logisch.

James Tanner bewijst dat je met maar een paar ingrediënten al bijzondere en sensationele gerechten op tafel kan zetten. ‘Neem 5 Ingrediënten’ is een fijn kookboek met voldoende recepten en heeft zeker een aantrekkelijke prijs!

Titel: Neem 5 Ingrediënten
Auteur: James Tanner
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789021550015
Winkelprijs: 16,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Neem 5 Ingrediënten door James Tanner”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.