De Eetclub (dvd)

De Eetclub (dvd)Toen De Eetclub met in de bioscoop was mocht ik naar de première, de rode loper première wel te verstaan, maar helaas was dat op een maandag en moest ik de dag er na gewoon werken. De recensies er na waren niet mals. De DVD was daarom ook snel uitgebracht, en deze mocht ik nu bekijken. Wat ik er van vond? Voor een dvd prima te doen, echt meer een televisiefilm, in de bioscoop zou het een lange zit zijn. Maar waar gaat de film over?

De Eetclub is een bewerking van het gelijknamige boek van Saskia Noort. De hoofdpersoon is Karen en zij en haar man Michel verhuizen naar een klein dorpje met een hoge welvaart, de grootste villa’s dus. Al snel ontmoet zij Hanneke. Hanneke introduceert haar bij de eetclub, een groep rijke vrouwen die eens in de zoveel tijd met elkaar eten. Al snel blijkt het dat er veel onderlinge relaties zijn met elkaar die behoorlijk intiem zijn en er worden grote geheimen voor elkaar verborgen gehouden. Evert, de man van Babette is hierdoor in psychose geraakt, maar was dit een echte psychose? Waarom heeft hij zijn huis in de brand gestoken en waarom is Hanneke zo panisch. Ook Karen zelf gaat vreemd met Simon, iemand die graag de touwtjes in handen heeft. Is het leven in het stille dorp in die grote villa wel een goede zet geweest, of hadden Karen en Michel beter in de grote stad kunnen blijven?

Zoals ik al eerder zei, is De Eetclub een film die je gewoon thuis op de bank moet kijken. Er wordt gezegd dat het een thriller is, is het misschien ook maar dan een psychologische thriller, er wordt namelijk heel veel met gevoelens gespeeld. Wie kan je vertrouwen, wie niet en waarom doen mensen elkaar zoiets aan. Kortom De Eetclub is zeker een aanrader om te kijken, lekker thuis op de bank, wijntje erbij …

Bekijk hieronder de trailer van De Eetclub:

Titel: De Eetclub
EAN: 8715664086360
Winkelprijs: 14,99 (1-DVD)
Klik op de cover van de DVD om het te bestellen bij Bol.com!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “De Eetclub (dvd)

Reacties zijn gesloten.