La Cucina Italiana Mei 2011

La Cucina Italiana Mei 2011In deze La Cucina Italiana staat koken met kruiden centraal en haal dus de geur en smaken van de verse kruiden in huis met de recepten uit dit nummer. Daarnaast wordt krijg je uitgebreide informatie over salie.

Verder neemt La Cucina Italiana een kijkje in de hoofdstad van Sardinië: Calgari en wordt er ook een kijkje genomen bij de grootste Italiaanse ijsmakers van Nederland: Granucci in Apeldoorn. In de kookschool deze keer verschillende pesto’s uit de vijzel, ingrediënt van de maand is de asperge, zowel de witte als de groene en paarse asperge komt aan bod en ontdek de smaak van rabarber.

Uiteraard ook in dit nummer twee geïllustreerde recepten, namelijk gevulde tigelle en torentjes van munt en tuinboonwafels. In de wereldkeuken worden empanadas uit Argentinië gemaakt en in tips van de chef nog een geïllustreerd recept met groene asperges. Verder een snel, licht en voordelig menu uit de praktische keuken en recepten voor voorgerechten, eerste gang, vis & schaaldieren, groente, tweede gang en desserts & taarten.

Dit en meer uit La Cucina Italiana brengen je weer helemaal in Italiaanse sferen!

www.cucinait.nl

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.