Allerhande 05/2011

Allerhande 5-2011Dit nummer van Allerhande heeft als thema ‘groente, elke dag variatie’ en heeft maar liefst 77 alledaagse recepten met verse groente. Zo wordt er gewokt, gestoomd en gebakken met broccoli, doordeweekse favorieten worden 3x anders gepresenteerd op zijn Hollands, Italiaans en werelds en welke tomaat bij welk gerecht.

Met de tips uit ‘garden party’, maak je je eigen buffet vol lente-smaken. Nieuwe rubriek in dit nummer is ‘koken tegen Jamie’, waarin een lezeres een recept van Jamie klaarmaakt op haar eigen manier en beide vertellen ze wat er van elkaars gerecht vinden. Gerben ontmoet zijn held Bas Dost en zij eten poffertjes met gebakken kaneelappeltjes en de thuiskoks gaan aan de slag met asperges.

Allerhande heeft weer fijne ideeën voor de doordeweekse maaltijd. Allerhande is gratis af te halen bij de Albert Heijn.

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Allerhande 05/2011”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.