Foodies Mei 2011

Foodies Mei 2011Deze maand heeft Foodies ‘het grote Italiënummer’. Proef dus de authentieke Italiaanse keuken, de pure en traditionele gerechten van restaurant Toscani en volg de dag die Foodies heeft meegelopen bij ijssalon Roberto Gelato.

Proef het zoete leven van Italië met knapperige amandelen en zacht seizoensfruit als hoofdingrediënt en maak de Italiaanse keuken thuis in driegangen. In de Foodies kookschool leer je bollito misto met salsa verde en tortelloni alla panne maken, Foodieskok Willem van Santen maakt in de smaakmaker deze maand recepten met parmezaan en de klassieker van de maand is de saltimbocca alla romana.

Verder meer over de wijnen van de Castelli Romani, een uitgebreid interview met Gizzi Erskine over haar kookboek ‘Gizzi’s Keukenmagie’ en een aantal fijne recepten uit haar boek, Edwin Vinke van De Kromme Watergang verteld wat hij thuis eet in de rubriek ‘wat eet de kok?’ en wordt er een bezoek gemaakt aan Triëst de stad van de koffie.

Dit en meer lees je in dit nummer van Foodies, een nummer om alvast het Italiaanse vakantiegevoel te krijgen!

www.foodiesmagazine.nl

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.