Patisserie & Desserts 21

Patisserie & Desserts 21Pâtisserie & Desserts is al weer aangeland bij nummer 21, alweer 5 jaar de lekkerste patisserie en desserts in een mooi magazine!

In dit nummer neemt Pâtisserie & Desserts een kijkje bij Alexandere Gauthier en William Elliott van Froggy’s Tavern, Bjorn Stukje van De Hoefslag, Stéphane Pitré van Senderens en Josua Oechies en Rutger van Benthem van Kasteel Coevorden. In Venetië wordt Gelateria Alaska bezocht, een van de betere ijssalons. De taart wordt deze keer gemaakt door Dimitri Salmon chocolatier, de ‘emotion insolite’.

Verder meer over de linzertorte uit de Elzas, Pâtisserie Rebert verteld er meer over, meer over de smörgastarta, Scandinavische hartige taart, wordt er een kijkje genomen bij Chez Bogato in Parijs en alles over viennoiseries en de tompouce. Omdat het bijna Pasen is ook alles over het paasei met echt de mooiste paaseieren van Soetenso, De Zwarte Vos en La Fève. Pâtisserie & Desserts laat je ook een stadsportret van Boedapest zien.

Dit en meer lees je in deze Pâtisserie & Desserts!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)