Maggi Bouillonkuipje

Maggi BouillonkuipjePas geleden kreeg ik een leuk pakketje met de 3 verschillende smaken van Maggi Bouillonkuipje, ik was namelijk geselecteerd voor het Libelle Testpanel om dit uit te proberen. Altijd leuk! Ik kende het bouillonkuipje al wel uit BelgiĆ«, daar verkoopt een andere fabrikant ditzelfde product maar dan met de naam bouillonketeltje (klinkt wel leuker, vind ik zelf). Zelf gebruik ik door sauzen al vaker bouillonblokjes of bouillonpasta’s dus uittesten zou zeker wel lukken. Ik mocht de smaken groente, kip en rund uitproberen. Na het testen moest er een kort testverslag geschreven worden en die publiceer ik ook op mijn blog natuurlijk!

Wat heb je gekookt met het Maggi Bouillonkuipje?
Pastagerechten, Sauzen en Groentesoep

Welke gerechten zou je nog meer koken met het Maggi Bouillonkuipje?
Geen idee eigenlijk omdat ik het product al met sauzen en soep heb uitgeprobeerd.

Wat vind je van de smaak(en) en wat is je favoriet?
Als je ze openmaakt ruik je een volle geur van bouillon. Ze hebben een goede smaak, alleen wat minder zoutig, je hebt er dus meer van nodig dan je in eerste instantie denkt.

Maggi BouillonkuipjeZou je het Maggi Bouillonkuipje aanbevelen bij vrienden en familie?
Ja, het heeft een goede smaak vooral in sauzen, al moet je wel meer gebruiken dan bij een bouillonblokje.

Ga je het Maggi Bouillonkuipje kopen als de testproducten op zijn?
Waarschijnlijk wel, alleen twijfel ik nog qua prijs en wat je aan cupjes moet gebruiken om een goede smaak aan bv je soep te krijgen. Daarnaast zijn de cupjes soms onhandig open te maken en daardoor wat moeilijk doseerbaar.

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Maggi Bouillonkuipje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.