Het Caravan Kookboek door Monica Rivron

Het Caravan Kookboek - Monica RivronDe campings in Nederland zijn inmiddels wel weer open na het winterseizoen en massaal zullen veel mensen weer in hun caravan vertoeven. Ook zullen er deze zomer veel mensen met de caravan trekken naar de nog zonniger oorden. Heerlijk, maar wat eet je nu als je maar een ieniemienie keuken tot je beschikking hebt? Monica Rivron weet hier alles van en heeft heerlijke camping recepten verzameld en met deze recepten is Het Caravan Kookboek ontstaan. Dit kookboek staat dus vol culinaire inspiratie voor op de camping.

Het Caravan Kookboek is na de inleiding en het hoofdstuk ‘vergeet dit niet om mee te nemen’ ingedeeld in ‘eten voor onderweg’, ‘snacks & salades’, ‘hoofdgerechten’, ‘borreltijd’ en ‘desserts, cake en brood’. Tussen de hoofdstukken door verteld Monica Rivron meer over onder andere de slowcooker, inkopen doen op de lokale markt en over bakken op regenachtige dagen. De recepten in het boek zijn soms voorzien van een foto van het eindresultaat en verder zie je veel foto’s van het leven op de camping. De recepten zijn lekker makkelijk en duidelijk beschreven, het zijn misschien geen culinaire hoogstandjes maar voor op de camping helemaal prima!

Monica Rivron is zelf een chef-kok en ervaren kampeerster. In de loop der jaren is ze een expert geworden in het koken in een caravan en op de camping. Dat resulteerde dus in dit leuke kookboek ‘Het Caravan Kookboek’! Een must om mee te nemen als je er straks met de caravan op uit gaat!

Titel: Het Caravan Kookboek
Auteur: Monica Rivron
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789061128502
Winkelprijs: 17,95

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.