Het Grote Italiaanse Kookboek

Het Grote Italiaanse KookboekAl eerder verschenen ‘Het Grote Nutella Kookboek’ en ‘Het Grote Pasta Kookboek’, nu komt de hele Italiaanse keuken aan bod in ‘Het Grote Italiaanse kookboek’, ruim 500 recepten uit de verschillende streken van Italië.

Het Grote Italiaanse Kookboek is ingedeeld in de volgende hoofdstukken ‘voorgerechten’, ‘brood, pizza en hartige koekjes’, ‘tussengerechten’, ‘hoofdgerechten’, ‘bijgerechten’ en ‘nagerechten’. De hoofdstukken zijn zelf ook weer onderverdeeld in sub-onderwerpen zodat je bijvoorbeeld alle pastagerechten handig op een rij hebt staan.

Sommige recepten in dit kookboek zijn voorzien van een foto van het eindresultaat, wel zijn alle pagina’s voorzien van vrolijke illustraties. Bij de recepten staan vaak de Italiaanse benamingen met hun Nederlandse vertaling en de streek waarvandaan het gerecht komt. Tevens staat er duidelijk de bereidingstijd en de kooktijd bij de recepten. Zo weet je tenminste in één oogopslag hoelang je in de keuken bezig bent.

Met de recepten uit Het Grote Italiaanse Kookboek stel je snel een fijn Italiaans menu samen. Daarnaast krijg je ook wel lekker veel recepten voor een leuke prijs! Nieuwsgierig geworden? Bekijk bij Ciao Tutti een voorproefje van een recept uit dit boek!

Titel: Het Grote Italiaanse Kookboek
Uitgever: Becht
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789023013129
Winkelprijs: 19,90

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Het Grote Italiaanse Kookboek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.