Boodschappen April 2011

Boodschappen April 2011Het paasnummer van Boodschappen ligt weer in de winkels met onder andere een paasmenu vol eieren, recepten voor een heerlijk lange lunch tijdens de paasdagen (en andere dagen), allerlei lekkere recepten met kip in de hoofdrol en voor een goede afsluiter chocolade droomrecepten met bijvoorbeeld whities met hazelnoten.

De groeten komen deze keer uit Schagen van een speciale schoolklas. In ‘food for thought’ maakt HAS-studente memory cupcakes en in lekker vers eet Sam yoghurt. Uiteraard ook in dit nummer weer een aantal goedkope recepten in de rubriek ‘budgetkoken’ en de rubriek ‘vers groen’ met inspirerende groen-idee├źn voor binnen en buiten.

De paasuitgave is trouwens even dik als normaal, alleen dan met extra feestelijke recepten voor Pasen. Kijk waar & wanneer je Boodschappen gratis kan afhalen!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)