La Cucina Italiana April 2011

La Cucina Italiana April 2011Vakanties worden weer geboekt, de zon schijnt weer lekker, terrasjes-weer … Krijg je al en beetje zin in Italië? Kijk dan ook in La Cucina Italiana, in dit magazine staan deze maand maar liefst 70 frisse lente-recepten. Kortom kom alvast een beetje in de mood voor Italië!

Omdat de paasdagen er weer aankomen recepten met ei en recepten met konijn voor op de paastafel. In de geïllustreerde recepten leer je stapsgewijs rijsttaartjes met lamsvlees en chocoladeshot maken, krijg je een voorproefje uit het boek ‘Italiaans Brood’ van Maxine Clarke en in de wereldkeuken krijg je een recept voor Belgische garnalen kroketjes.

Verder reist La Cucina Italiana voor het culinaire genot af naar de eeuwige stad Rome en ontdekt daar de fijnste en lekkerste culinaire adressen. Daarnaast wordt er een kijkje genomen bij That’s Amore traiteur & delicatessen in Den Haag. In de kookschool leer je pastasauzen met slagroom en melk maken, in de rubriek ‘ingrediënt’ alles over rucola en in tips van de chef leer je de perfecte risotto maken.

Kortom als je nu al geen zin krijgt in Italië en Italiaans eten!

www.cucinait.nl

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.