Moulinex Red Ruby Collection

Moulinex Red Ruby CollectionMoulinex is weer helemaal terug met een nieuwe trendsettende lijn met handige ‘keukenmaatjes’: De Ruby Red Collection. De Ruby Red Collection is helemaal na het idee van Jean Mantelet die in 1954 Moulinex heeft opgericht: handige, opvallende en onmisbare keukenhulpjes. Opvallend zijn de producten uit deze lijn zeker en handig ook!

De Ruby Red Collection bestaat uit de ‘fresh express’ een handige rasper en snijder in een handzaam formaat, de ‘la moulinette deluxe’, een hakker, snijder en blender in een, de ‘masterchef 8000’, de foodprocessor in de lijn, de ‘masterchef 5000’, het kleinere broertje van de masterchef 8000 foodprocessor, de ‘masterchef gourmet’, een keukenmachine voor o.a. het mengen van deeg, maar ook om te raspen, snijden, hakken en blenden, de ‘multi moulinette’ een kleine mixer, de ‘delhi’ een hakmolen voor bijvoorbeeld koffiebonen, peper en kruiden, de ‘hapto click en mix’, een staafmixer met verschillende accesoires, de ‘mini multi deluxe’, een blender voor je milkshakes en fruitsapjes en de ‘sapcentrifuge xxl’, de sapcentrifuge voor alle vitaminedrankjes.

Kortom een hele complete range aan producten heeft Moulinex weer op de markt gebracht, in een herkenbare rode kleur. Brutsellog gaat de Fresh Express uitproberen en binnenkort lees je meer over de bevindingen van dit ‘grappige’ apparaat.

Bekijk hieronder een promo video van de Moulinex Fress Express

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)